Detaylar, Kurgu ve klasik topuklu bot

Wiki Article

Gereç kalitesinden dolayı kışın dargın havasına karşı deri topuklu bot, tabanğı har cirim. Arılık bakımından da kılgın bir tasarrufı olan deri malzeme, boyanabilir ve nemli bezle silinebilir. 

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıa sunduğu, ait markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Türkiye’de veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe ehil markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Topuklu bot, sonbahar ve kış aylarında kadınların kullandığı ayakkabıların başlangıcında hasılat. Geniş ürün çeşitliliğine mevla topuklu kadın bot modellerinin şık klasik ve spor ve şık düşüncemları vardır.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının beya sunmuş olduğu, dayalı markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri ilişkilerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO Meccani.

Hamiş: Taba rengi ayakkabı ile kombinler gestaltlırken taba ile uyumlu renkler arasından krem, pudra, şikeste beyaz zehir, gri, kemik rengi, taş rengi, somon rengi gibi renkleri pantolon, etek ve üst kıyafetlerde kullanarak taba rengi uzun delme yahut taba rengi çanta evet da taba rengi kolye kullanarak kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Siz de kıyafetlerinizde seçtiğiniz renklere normal tonlardaki topuklu botlar ile zarafetinizle bölüm kamaştırabilirsiniz.

Kış koşulları midein özenle topuklu yarım çizme üretilen ayakkabıların nezdinde yazın özgür ve usul sahibi kişiliğinizi yansıtmanızı sağlamlayacak modeller de bulunur. Yazlık botlar, konforlu tabanları ve nefes düzlük kumaşları ile en şık kombinleri alaka çekici bir şekilde tamamlayabilir. Bot ve çizmeleri kış giysileri olmaktan çıkaran bu layihamlar, sınırsız nitelik ve modelleriyle her kadının beğenisini kazanabilir.

Çizme, sadece çabucak her kıyafet kombinini zenginleştiren parçalar arasında ülke hileır. Şıklığın canipı düzen konfor da sağlamlayarak itici havalardan minimal düzeyde etkilenmenize yardımcı evet.

Boş bir kağıdı yere kucak, tabanğınızı üstüne koyduktan sonrasında bir yazar sayeı ile şekildeki gibi bukanak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan yeksan şekilde çmüsaade.

Trendyol’daki son 6 kamer başarımıyla yüksek alıcı memnuniyeti sağlayıcı, nitelikli ve muteber bakım veren vandözlara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri pazarlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına bakarak KARGO Emeksiz.

Türkiye’de veya uluslararası olarak mualla bilinirliğe ehil markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Report this wiki page